Външни и вътрешни Ел. и ОВК инсталации

Предлагаме изграждане, ремонт и монтаж на външни и вътрешни ел. и ОВК инсталации на жилищни, културни, търговски и промишлени обекти. През годините инвестирахме и продължаваме да инвестираме в нашите специалисти по изграждане на ел. и ОВК инсталации, за да можем да ви предложим отличен екип. Подбираме и материали за работа с високо качество. Само комбинацията от майсторство, опитност и добри материали ви гарантира ефективни ел. и ОВК инсталации, които ще ви осигурят комфорт и ще ви помагат да спестите средства от сметки за отопление, охлаждане и вентилация.

Какво предлагаме

Ел. инсталация

Проектиране на ел. инсталация в съответствие с всички изисквания за безопасност и законови наредби.
Изграждане на ел. инсталацията – външна и/или вътрешна, като ние ще се погрижим за осигуряване на всички компоненти, освен ако вие не държите да се справите с тази задача сами. Препоръчваме ви помощта си и в това отношение. Със сигурност ще ви спестим време и средства.

ОВК инсталация

Отопление, вентилация и климатизация – от това как ще бъде направена ОВК инсталацията на вашата сграда, зависи разходът ви за електричество, комфортът ви, добър ли ще бъде микроклимата в нея или не.

Нашите специалисти ще проектират вашата ОВК инсталация според всички изисквания за безопасност и законови уредби. За инвестиционния проект подготвяме чертежи, схеми, обяснителна записка, изчислителна записка и когато е необходимо, количествена сметка. След това наш екип се заема с изграждането й.

Предлагаме и ремонт на ОВК инсталации.

Защо да изберете услугите на фирма „Александър и синове“ ООД

Притежаваме умения и опит, които гарантират, че ще създадем стабилна, сигурна, качествена и енергоспестяваща ел. инсталация и/или ОВК инсталация за вашата сграда.
През годините имаме реализирани множество проекти в тази сфера и можем да предложим адекватно решение и за по-сложни казуси.
Тъй като сме фирма, извършваща не само строителни дейности, но и строителен мениджмънт, ще ръководим изцяло проектирането и изграждането на инсталациите.

 

Обади ни се.