Нашите Услуги

Вижте всички наши услуги

 • Проучване, Проектиране, Строеж

  Преди да се стигне до самия строеж на вашата сграда трябва да се мине през сериозно проучване, събиране на документи и проектиране. Като фирма за строителен мениджмънт, ние можем да изпълним всички тези предварителни етапи, да осигурим нужната документация за започване на проектиране и след това за започване на строеж.

 • Изграждане на сгради и съоръжения

  Между намерението за строеж и изграждане на една сграда или съоръжение стоят множество етапи на проучване, проектиране, събиране на документи, получаване на разрешителни, избиране на материали, подизпълнители. В процеса участват множество професионалисти от различни области, а дейностите, които те извършват изискват специални умения и опит.

 • Изработка на шлайфани бетони

  В какви случаи се ползва шлайфан бетон
  От него се прави основа за полагането на индустриални подови настилки от всякакъв вид смоли: полиуретанови, епоксидни, акрилни и др. Препоръчваме да направите основа от шлайфан бетон за всеки тежко натоварен промишлен под. Якостта на натиск на този тип основа може да стигне до 30 МРа.

 • Полагане на индустриални подови настилки

  Изборът на индустриална подова настилка е сериозно решение, което касае безопасността на служителите ви, на продукцията, улесняването или затрудняването на работния процес. За различните индустрии са подходящи различен тип подови настилки в зависимост от това колко лесно се почистват, пързалят ли се или не при определени условия, на какви температури, влага и механични въздействия издържат. А и всяка индустриална подова настилка се полага по различен начин.

 • Турбозолни мазилки и замазки

  Правим турбозолни мазилки и замазки. Разполагаме с цялата необходима за това техника, както и с добре стикован екип, в който работят майстори с достатъчно професионален опит. Материалите, които ползваме са с високо качество. Гарантираме ви отлично изработени турбозолни мазилки и замазки.

 • Топло и Хидро
  изолация

  Предлагаме вътрешна и външна хидро- и топлоизолация на нови и стари сгради. На покриви, стени, тераси. Наша грижа е подборът на материали, извършването и контролирането на целия процес. Знаем, че поставянето на изолация е сериозна инвестиция и ви предлагаме само най-доброто като решение за вашия дом, офис, магазин или друго помещение. Наясно сме, че от ефективността на направената изолация ще зависят комфортът ви, сметките ви за отопление, както и до известна степен, състоянието на сградата през годините.

 • PVC и AL дограма

  Предлагаме доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Работим с най-добрите производители в България и Европа. Екипът ни е от професионалисти с опит в демонтажа и монтажа на дограми, които предварително ще ви консултират на каква марка и дограма с какви параметри е най-добре да се спрете.

 • Външни и вътрешни ЕЛ и ОИВ инсталации

  Предлагаме изграждане, ремонт и монтаж на външни и вътрешни ел. и ОВК инсталации на жилищни, културни, търговски и промишлени обекти. През годините инвестирахме и продължаваме да инвестираме в нашите специалисти по изграждане на ел. и ОВК инсталации, за да можем да ви предложим отличен екип. Подбираме и материали за работа с високо качество. Само комбинацията от майсторство, опитност и добри материали ви гарантира ефективни ел. и ОВК инсталации, които ще ви осигурят комфорт и ще ви помагат да спестите средства от сметки за отопление, охлаждане и вентилация.

 • Метални конструкции

  Предлагаме производство на метални конструкции, монтаж на метални халета и цялостно изграждане на обекти. Произвеждаме метални конструкции по свои проекти и по проекти на клиенти. Подбираме внимателно доставчиците на материали. Упражняваме непрекъснат контрол на качеството върху производствения процес и процесът на заваряване.