За Компанията

Научете Повече за Нас

Кои сме Ние

За Нас

Ние сме семейна фирма „Александър и синове“ ЕООД. Занимаваме със строителство и строителен мениджмънт. Базирани сме във Велинград.

През 2003 година открихме склад за строителни материали, който бързо набра популярност сред строителните фирми в бранша.Наши партньори бяха доказано добри производители.

През 2006 година разширихме дейността си и започнахме да предлагаме услугите строителен мениджмънт и ръководене на инвестиционни проекти.

През 2008 година – в стремежа си да гарантираме максимално добре изпълнени проекти – основахме и строителна фирма. Първоначално изпълнявахме собствени проекти. Днес можем да се похвалим с над 300 успешно изпълнени проекта.

В „Александър и синове“ ЕООД работят 30 служители. Партньори сме с доказали в годините лоялността и способностите си подизпълнители. За всяка дейност имаме сформиран екип от специалисти.

Нашата Визия

Възползвайки се от услугите на фирма „Александър и синове“ ЕООД, вие си освобождавате време и средства, защото цялата грижа за документация, проучване на ситуацията преди вземане на решение и контрол върху процеса на проектиране и строеж ще бъде наша.

Съзнаваме изцяло голямата отговорност, която поемаме, когато ни поверявате вашите инвестиционни проекти. Затова непрекъснато разширяваме познанията и уменията си, инвестираме в развитието на нашите служители и осигуряваме модерна техника и качествени материали. Познаваме изцяло системата за събиране на документи и разрешителни и се ангажираме с тази времеемка и оплетена за незапознатите с процедурите задача.

Работата ни се основава на три принципа:

  • Лоялност – доверието между клиент, изпълнител и подизпълнител, коректните отношения и спазването на предварително определените срокове са в основата на добрата работа.
  • Качество – на услугите и материалите, за да бъде вашата сграда в отлично състояние години наред.
  • Компетентност – залагаме на знанията и уменията на всеки един от участниците в строителния процес. Когато всеки върши работата си както трябва, крайният резултат неизменно е отличен.

Нашите Цели

Създаване на здрави, функционални, енергийно ефективни сгради, в които хората се чувстват удобно и които имат дълъг експлоатационен живот.

Оптимизиране – времево, финансово и качествено – на целия процес, свързан с проектирането, узаконяването и построяването на една сграда, независимо дали е жилищна, промишлена, търговска, обществена или административна.

Поддържане на коректни отношения с клиенти, партньори, подизпълнители и служители и непрекъснато професионално развитие и усъвършенстване.

Харесваме работата си и я вършим добре. Доволните клиенти ни носят удовлетворение и ни препоръчват за нови проекти. „Александър и синове“ ЕООД е семейна фирма и постигаме целите си като спазваме ценностите и принципите, които поддържат едно семейство през годините – лоялност, стремеж към развитие, отлично изпълнение на всички поети задължения.

hand-draws-construction-site_Gkw6AYrO
5

Години в бранша

30

Служители

Процес на Работа

  • Проучване

  • Проектиране

  • Изпълнение

Нашите Услуги

Изграждане на сгради и съоръжения

Между намерението за строеж и изграждане на една сграда или съоръжение стоят множество етапи на проучване, проектиране, събиране на документи, получаване на разрешителни, избиране на материали, подизпълнители. В процеса участват множество професионалисти от различни области, а дейностите, които те извършват изискват специални умения и опит.

Външни и вътрешни ЕЛ и ОИВ инсталации

Предлагаме изграждане, ремонт и монтаж на външни и вътрешни ел. и ОВК инсталации на жилищни, културни, търговски и промишлени обекти. През годините инвестирахме и продължаваме да инвестираме в нашите специалисти по изграждане на ел. и ОВК инсталации, за да можем да ви предложим отличен екип.

Метални Конструкции

Предлагаме производство на метални конструкции, монтаж на метални халета и цялостно изграждане на обекти.Произвеждаме метални конструкции по свои проекти и по проекти на клиенти. Подбираме внимателно доставчиците на материали. Упражняваме непрекъснат контрол на качеството върху производствения процес и процесът на заваряване.

Защо Да Избрете Нас

НИЕ СМЕ ОТДАДЕНИ

ЧЕСТНИ И НАДЕЖДНИ

РАЗВИВАМЕ СЕ

Искате ли да ни изпратите запитване? Натиснете бутона и попълнете формата.