Метални конструкции

Предлагаме производство на метални конструкции, монтаж на метални халета и цялостно изграждане на обекти. Последното включва:

  • проектиране
  • изработка на бетонов фундамент и изграждане на конструкция
  • изграждане и монтаж на ел. инсталация, ВиК и ВЗТ (кранове, релсови пътища, телфери)
  • построяване на фасади, покриви, тавани, козирки, огради и портали

Произвеждаме метални конструкции по свои проекти и по проекти на клиенти. Подбираме внимателно доставчиците на материали. Упражняваме непрекъснат контрол на качеството върху производствения процес и процесът на заваряване.

Кога се ползват метални конструкции

Металните конструкции имат две основни приложения:

  • Изграждане на халета и складове
  • Построяване на промишлени сгради и търговски обекти

Защо се препоръчва употребата на метални конструкции за подобни цели

Икономичност. Времето за изграждане на складове, халета и сгради от метални конструкции е с до 30% по-кратко от необходимото за издигане на традиционен строеж.
Това съкращава разходите за работна ръка и ви позволява да пуснете сградата в експлоатация по-бързо.

Практичност. С метални конструкции е по-бързо, евтино и удобно да се издигнат сгради на голяма площ.

Защо да изберете нашите услуги при нужда от метални конструкции

Осигуряваме качествена изработка. Целият процес от проектирането на необходимото ви хале или сграда до издигането му е наша грижа. Контролираме качеството на всеки етап. Подбираме най-добрите материали конкретно за вашите нужди. Инвестираме в квалификацията и уменията на нашите заварчици и работници.

Поемаме грижата за цялата документация, която ви е необходима. Опитът ни в строителния мениджмънт ще ви бъде от полза. Освен с проектирането на сградата, с извършването и контролирането на работния процес, ще се ангажираме и с комплектоването на всички необходими документи за построяването на вашата сграда.

Работим коректно и спазваме професионалната етика. Сигурността и функционалността на вашата сграда зависи от нашата работа и ние ви гарантираме, че ще изпълним задълженията си коректно, професионално и в срок.

 

Обадете ни се. Екипът на фирма „Александър и синове“ ООД е на ваше разположение.