Полагане на индустриални подови настилки

Изборът на индустриална подова настилка е сериозно решение, което касае безопасността на служителите ви, на продукцията, улесняването или затрудняването на работния процес. За различните индустрии са подходящи различен тип подови настилки в зависимост от това колко лесно се почистват, пързалят ли се или не при определени условия, на какви температури, влага и механични въздействия издържат. А и всяка индустриална подова настилка се полага по различен начин.

Какво ви предлагаме ние – „Александър и синове“ ООД

Консултация – за да изберете подходящата за вашите промишлени сгради подова настилка.

Проектиране и полагане – нашите специалисти разполагат с необходимите умения и техника, за да направят стабилни, здрави и издръжливи индустриални подови настилки.

Видове индустриални подови настилки

Може да избирате между индустриални настилки на базата на:

  • епоксидни смоли – индустриалните подови настилки с най-широко приложение
  • реактивни акрилни смоли – тези настилки се полагат бързо и относително лесно, което предполага спиране на работния процес за кратко време и по-малко загуби за бизнеса ви; препоръчват се за малки зони и помещения
  • полиуретанови смоли – често с тях се покриват мозайки и плочки на открити площи, които протичат лесно
  • хидроизолационни полиуретанови покрития и двукомпонентни полиуретанови покрития за външни и вътрешни помещения – подходящи за открити тераси, покриви и за промишлени сгради с по-голяма степен на влажност
  • саморазливни циментови подови настилки
  • полиран и шлайфан бетон

Защо да работите с нас

Разбираме си от работата. Имаме опит в полагането на всякакъв вид индустриални подови настилки. Екипите ни подготвят основата за полагане на пода, прилагат антикорозионна защита, измерват якостта на основата, запълват фуги. Всичко, което е необходимо, за да бъде вашата подова настилка в отлично състояние години наред.

Разполагаме с необходимата техника. Бъдете спокойни, че всичко ще бъде свършено както трябва.

Ще ви консултираме при избора на подова настилка. Инвестицията в подова настилка не е малка, а от подходящия избор зависи качеството на работния процес, отговарянето на законовите изисквания. Затова е по-добре да се допитате до специалист.

 

Свържете се с нас, за да обсъдим от каква индустриална подова настилка имате нужда.