Топло и хидроизолация

Предлагаме вътрешна и външна хидро- и топлоизолация на нови и стари сгради. На покриви, стени, тераси. Наша грижа е подборът на материали, извършването и контролирането на целия процес. Знаем, че поставянето на изолация е сериозна инвестиция и ви предлагаме само най-доброто като решение за вашия дом, офис, магазин или друго помещение. Наясно сме, че от ефективността на направената изолация ще зависят комфортът ви, сметките ви за отопление, както и до известна степен, състоянието на сградата през годините.

От изключителна важност е да се изберат подходящите материали за съответната сграда. След като направят оглед на мястото и се запознаят с неговите особености, нашите специалисти ще ви посъветват именно каква хидро- или топлоизолация е най-добре да се ползва.

Основни групи изолационни материали

Минерална вата

В тази група влизат топлоизолационни материали с естествен произход, като:

  • каменна вата – широко използван за изолация на покриви материал, водоустойчив и водонепропусклив, който звуко- и топлоизолира помещенията и ги предпазва от пожар
  • стъклена вата – най-често с нея се прави топлоизолация на тавани
  • изолационни блокчета на базата на цимент, хоросан, пясък.
EPS топлоизолация – стиропор

С него се топлоизолират най-вече стени и плочи. Той е предпочитан за външна топлоизолация, защото е с паропропускливост почти като тази на строителните материали. Важно е да му се направи здрава облицовка.

XPS топлоизолация – фибран

Отличен за хидроизолация на мазета, основи, тераси, покриви, цокли. Подходящ е и за хидроизолация на подове с тежко натоварване.

Полиуретанови изолации

Отличен материал за безшевна топлоизолация, върху който се слага еластомерно покритие за защита от влиянията на околната среда.

Защо да оставите на нас да направим хидро- и топлоизолация на вашата сграда

По-горе изброихме материалите само по най-общи групи. А всеки един от тях изисква специален подход при поставянето си. Ако правите сами вашата хидро- и топлоизолация, рискувате да не постигнете желания ефект и само да изразходите време и средства.

Професионалната помощ на фирма „Александър и синове“ ООД ви гарантира, че ще получите най-добрата за вашата сграда хидро- и топлоизолация. Тя ще осигурява комфорт и ще повишава енергийната ефективност на помещенията с години.

 

Обадете ни се.